Snickare

Snickare

Lindome Snickar’n åtar sig både små och stora projekt inom snickeri. I vårt företag finns professionella snickare som gärna hjälper dig med ditt drömprojekt. Tveka inte att höra av dig redan idag!

Enkelt uttryckt så är snickeri det hantverk som en snickare utför och handlar alltid huvudsakligen om arbete med trä. Snickeri i sig är ett ganska så brett begrepp och omfattar både så kallat byggnadssnickeri och finsnickeri. Det förstnämnda kan till exempel innebära nybyggnation, ombyggnation, tillbyggnad och montering av hus. Finsnickeri betyder att man arbetar med snickeri av möbler och andra former av inredning. Lindome Snickar’n utför byggnadssnickeri och utför alla tjänster med samma engagemang och noggrannhet.

Snickare | Lindome Snickar’n utför snickeri i Lindome och Mölndal
En snickare använder sig naturligtvis av olika sorters verktyg beroende på vad som ska utföras. Dessa kan delas in i två kategorier: handverktyg och eldrivna handmaskiner. Exempel på verktyg som nyttjas inom snickeri är: sågar, hyvlar, mejslar, hammare och fräsmaskin.

Snickare, snickeri

Vi har rätt snickare för dig

Lindome Snickar´n har den erfarenhet och utbildning som krävs för att våga lova högsta kvalitet på alla tjänster som vi erbjuder inom snickeri. Vårt arbete genomsyras av engagemang, noggrannhet och pålitlighet. Vi står till ditt förfogande oavsett om det gäller ett litet eller ett mer omfattande projekt.

Många tycker att det är svårt att veta hur man hittar och väljer rätt snickare. Vi har därför samlat ett antal råd som förhoppningsvis kan vara till hjälp.

Information
Se till att samla in så mycket information som möjligt från olika snickare. Det kan du göra genom att leta recensioner på nätet, kontrollera om företaget har f-skattesedel eller ej samt eventuellt göra en kreditupplysning.

Kostnader
Gå igenom det som behöver göras i projektet och ta med alla kostnader. Räkna på dem och glöm inte bort att ta hänsyn till att det kan uppstå oförutsedda utgifter.

Avtal (pris och arbetstid)
Avtalet är en viktig del när du ska anlita en snickare. Därför bör du gå igenom de avtalsförslag du får med stor omsorg och se till att det är skriftligt. I avtalet kan man till exempel ta med om du önskar speciella material som kanske är lite mer exklusiva, om det ska vara fast pris, takpris eller löpande prissättning samt en överenskommelse om vad som händer vid eventuella förseningar i arbetet.

Uppmärksamhet
Det är viktigt att vara uppmärksam under arbetets gång. dels för att se till så att snickaren gör det han/hon fått i uppdrag att utföra och dels för att samla bevis ifall det skulle upptäckas fel i efterhand.

Du är varmt välkommen att höra av dig till Lindome Snickar´n för rådgivning eller för att anlita oss. Vi har vår utgångspunkt i Lindome men arbetar i hela Mölndal med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för mer information och prisuppgifter.