Bygga altan Göteborg

Bygga altan Göteborg

Visst är det härligt att kunna sitta ute och äta? När värmen börjar stiga utomhus är det många som längtar efter att till exempel kunna grilla och sedan äta maten i solskenet. Lindome Snickar´n kan ordna detta genom att bygga din altan!

Att bygga altan är ett stort projekt som kräver många arbetstimmar. Därför är det ju viktigt att det blir så bra som möjligt! Hör av dig till oss på Lindome Snickar´n – vi ser framemot att få hjälpa dig att skapa en uteplats med en vacker och praktisk altan. I vårt byggföretag finns omfattande erfarenhet och kunskaper inom just altanbyggnation.

Låt oss som byggföretag bygga din altan

Låt oss som byggföretag bygga din altan

Om du har funderingar på att bygga till ditt hus med en altan så finns det mycket att ta ställning till. Det är en god idé att ta reda på information om det finns några speciella bestämmelser som kan påverka samt att hämta inspiration från olika håll. Uteplatser som ligger på marknivå behöver inget bygglov och det här kan även gälla altaner. Om du är osäker så rekommenderar vår byggfirma att du för säkerhets skull kontaktar din byggnadsnämnd eftersom olika kommuner har olika riktlinjer när det gäller bygglov för att bygga altan.

När du fått information om vad som gäller angående till exempel bygglov så är nästa steg att bestämma vilken form och storlek du vill ha på din altan. Den ska vara både lättillgänglig och ha en utformning som stämmer överens med husets stil och med din smak. Vilken storlek altanen ska ha bestäms till stor del av proportioner. Målet är att den inte ska vara för dominant och att man ska se din altan som ett komplement till byggnaden och inte tvärtom. Det är även viktigt att fundera på hur stor altan du är i behov av. Vad vill du få plats med på den? Hur kommer du att använda din altan?

Vi är rätt byggfirma att bygga din altan

För att du ska kunna använda altanen i full utsträckning är det viktigt att den har en anslutning till både hus och trädgård. Det kan uppnås genom att till exempel ha en dörr som leder från huset till din altan samt att bygga in en öppning i altanen mellan den och trädgården. Själva utformningen av altanen kan vara knepig att komma fram till. Det finns ju så många olika idéer att välja mellan! Vi på Lindome Snickar´n hjälper dig gärna med att komma fram till vad som passar just dig. Vi utgår från Lindome och hjälper dig med bygget av din nya altan runt om i hela Göteborg och Mölndal.

Välkommen att kontakta oss för mer information och prisuppgifter.